Noedelwok met varkensreepjes en fijne groentjes

Hoofdgerecht minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

  • varkenssneden (beenhouwerij) 500 g
  • wokmix groenten (versmarkt) 800 g
  • koriander 1 plantjes
  • woknoedels 300 g
  • arachideolie 2 eetl.
  • sojasaus 3 eetl.
  • peper
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. (5 min.)
  2. - Snij de varkenssneden in fijne reepjes, dep droog met keukenpapier en kruid met peper.
  3. - Hou 4 takjes koriander opzij voor de afwerking en snipper de rest fijn.
Bereiding (15 min.)
  1. 1 Verhit de arachideolie in een wok en roerbak de varkensreepjes 2 min. op een hoog vuur. Voeg de groentemix toe en roerbak 5 min. Besprenkel met de sojasaus en kruid met peper.
  2. 2 Voeg de woknoedels toe aan het vlees en de groenten. Laat even opwarmen en bestrooi met de fijngesnipperde koriander.
Afwerking

Werk elk bord af met een takje koriander.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 386 kCal
Koolhydraten 29.8 g
Proteins 36.5 g
Fat 11.9 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER