Oosterse dipsaus

Saus minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

  • koriander 0.5 plantjes
  • rode pepertjes 1
  • gember 1 cm
  • limoenen 1
  • sojasaus 3 eetl.
  • sesamolie 1 eetl.
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding (10 min.)
  1. 1 Meng de sojasaus met de sesamolie.
  2. 2 Wrijf de limoen goed schoon onder koud water. Rasp de schil van de limoen (zeste) en pers de limoen.
  3. 3 Verwijder de pitjes uit het pepertje en hak fijn.
  4. 4 Schil en rasp de gember en hak de blaadjes koriander grof. Meng alle ingrediënten onder het sojasausmengsel.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 33 kCal
Koolhydraten 1.2 g
Vezels 1.3 g
Vetten 2.5 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER