Oosterse groentepapillot met zoete aardappel

Hoofdgerecht minder dan 60 min. 4 personen

Ingrediënten

  • rode paprika's 2
  • tapastomaten 250 g
  • peultjes 150 g
  • onbehandelde limoenen (bio) 1
  • koriander (vers) 1 plantjes
  • zoete aardappelen 2
  • kokosmelk 165 ml
  • sojasaus 2 eetl.
  • zwarte peper (molen)
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding (30 min. + 25 min.)
  1. Bereiding in de keuken (30 min.)
  2. - Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes van 2 cm.
  3. - Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij het vruchtvlees in reepjes.
  4. - Snij de tapastomaten in 4.
  5. - Snij de peultjes in schuine reepjes.
  6. - Rasp de schil van de limoen en pers de limoen.
  7. - Hak de korianderblaadjes grof en de steeltjes fijn.
  8. - Leg 4 vellen bakpapier op 4 vellen aluminiumfolie. Verdeel er de blokjes zoete aardappel, de reepjes paprika, de stukjes tapastomaat en de peultjes over. Bestrooi met de limoenzeste.
  9. - Verdeel het limoensap, de kokosmelk en de sojasaus over de 4 pakjes. Bestrooi met de fijngesnipperde koriandersteeltjes en kruid met zwarte peper. Vouw elk pakje goed dicht.
  10. Bereiding op de barbecue (25 min.)
  11. Rooster de papillotten 25 min. op een hete barbecue.
Afwerking

Werk af met de korianderblaadjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 158 kCal
Koolhydraten 8.4 g
Proteins 4.8 g
Fat 15.9 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER