Paprikarolletjes met sardines en rucola

Aperitiefhapje minder dan 30 min. 16 hapjes

Ingrediënten

  • rucola 50 g
  • sardines in olijfolie (blik) 200 g
  • gegrilde paprika's (bokaal) 4
  • oregano (gedroogd) 0.5 koffiel.
  • zwarte peper (molen)
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding (15 min.)
  1. 1 Dep de uitgelekte paprika’s goed droog en snij telkens in 4 lange repen.
  2. 2 Kruid de uitgelekte sardines met de oregano en zwarte peper. Snij elke sardine in 2 en leg telkens 1 stuk op elke paprikareep.
  3. 3 Verdeel er de rucola over. Rol strak op en steek vast met een prikkertje.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 27 kCal
Koolhydraten 1.1 g
Vezels 2 g
Vetten 1.5 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER