Pasta met pesto en mantelschelpnoten

Voorgerecht minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

  • verse tagliatelle 250 g
  • groene pesto 70 g
  • mantelschelpnoten (diepvries) 400 g
  • parmezaan (blok) 50 g
  • gedroogde tomaten (versmarkt) 4
  • olijfolie met basilicum 2 eetl.
  • peper en zout
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Voorbereiding
  1. - Laat de mantelschelpnoten ontdooien. Dep ze goed droog.
  2. - Rasp de kaas in grote krullen.
  3. - Snij de gedroogde tomaten in reepjes.
Bereiding (10 min.)
  1. 1 Breng 2 L lichtgezouten water aan de kook en leg er de verse tagliatelle in. Laat 2 min. koken.
  2. 2 Laat de tagliatelle uitlekken en meng er de pesto onder.
  3. 3 Verhit ondertussen de olijfolie in een ruime pan of wok. Roerbak de mantelschelpnoten 3 à 4 min. Kruid met peper en zout.
Afwerking

Schik de pasta met pesto op de borden en schep er de mantelschelpnoten over. Versier met reepjes gedroogde tomaten en kaaskrullen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 426 kCal
Koolhydraten 40 g
Vezels 23.3 g
Vetten 18.7 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER