Pastinaakstoemp met groene kruiden

Bijgerecht minder dan 60 min. 4 personen

Ingrediënten

  • pastinaken 600 g
  • bieslook (vers) 0.5 plantjes
  • peterselie (vers) 0.5 plantjes
  • zachtkokende aardappelen 800 g
  • boter 2 eetl.
  • karnemelk 1 dl
  • groentebouillon 1 L
  • nootmuskaat
  • peper en zout
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding (35 min.)
  1. Maak de stoemp zoals hierboven en vervang de melk door karnemelk of zure room.
  2. Snipper het bieslook en de peterselie fijn en meng vlak voor het opdienen onder de puree.
Afwerking

Heerlijk bij vis of vegetarische burgers.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 344 kCal
Koolhydraten 48.1 g
Vezels 6.4 g
Vetten 14 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER