Penne tomaat-garnaal

Lunch minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

  • reuzegarnalen met staart (versmarkt) 250 g
  • penne 250 g
  • tapastomaten 150 g
  • ontpitte olijven 'Corfu' 10
  • rucola 1 handvol
  • halfgedroogde tomaten (versmarkt) 100 g
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Voorbereiding
  1. - Kook de penne gaar in 2,5 L lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
  2. - Meng de garnalen met de olijven, de halfgedroogde kerstomaten en 3 eetl. olie uit de verpakking. Laat enkele uren marineren in de koelkast.
Bereiding (5 min.)
  1. 1 Meng de penne met de gemarineerde garnalen. Snij de tapastomaten in 2 en voeg ze toe aan de pasta.
  2. 2 Snij de rucola grof en voeg toe aan de pastasalade.
  3. 3 Meng alles goed en voeg, naar smaak, wat olijfolie of olie uit de verpakking van de kerstomaten toe.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 383 kCal
Koolhydraten 46.5 g
Vezels 22.1 g
Vetten 12 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER