Pittige miniwraps met rosbief

Aperitiefhapje minder dan 60 min. 12 hapjes

Ingrediënten

  • gebraden rosbief (beenhouwerij) 4 sneetjes
  • veldsla 50 g
  • halfgedroogde kerstomaten in olie (versmarkt) 12
  • zure room 2 eetl.
  • wraps 2
  • pijnboompitten 2 eetl.
  • mosterd 1 koffiel.
  • azijn 0.5 koffiel.
  • peper en zout
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. (5 min.)
  2. - Meng de zure room met de mosterd en kruid met peper en zout.
  3. - Rooster de pijnboompitten lichtjes bruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
  4. - Hak de veldsla grof en meng er de azijn en 1 eetl. olie uit de verpakking van de tomaten onder. Kruid met peper en zout.
Bereiding (5 min. + 30 min. in de koelkast)
  1. Besmeer de wraps met de mosterdcrème.
  2. Beleg met de rosbief en de veldsla. Bestrooi met de pijnboompitten en rol de wraps strak op. Wikkel in vershoudfolie en leg ± 30 min. in de koelkast.
Afwerking

Snij elke wrap in 6 stukken en leg een halfgedroogd kerstomaatje op elk stukje. Steek vast met een cocktailprikker.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 80 kCal
Koolhydraten 6.3 g
Proteins 3.7 g
Fat 4.7 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER