Ceviche van witte vis van Dominique

Wij gaan graag eens 'pottenkijken' bij onze klanten. We nemen letterlijk een kijkje in hun keuken om te zien hoe ze hun recept klaarmaken en waarom ze dit recept met ons willen delen. In deze video ontdek je het verhaal van Dominique.


In Peru wordt ceviche meestal gemaakt met rode ui, koriander en limoen. Dominique paste het recept aan ons Europese smakenpalet aan: zij voegt ook ander citrusfruit toe, zoals sinaasappel.

Ik maak dit Peruviaanse recept al 20 jaar klaar. Het is simpel en leuk om te maken. En er zitten heel veel geurige aroma’s in.

Wil je dit recept graag eens uitproberen in je eigen keuken?
Wij hebben alle ingrediënten voor jou opgelijst en het recept stap voor stap voor je uitgeschreven.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top