Stoofpotje met Val Dieu-kip en zoete puntpaprika van Carine

Wij gaan graag eens 'pottenkijken' bij onze klanten. We nemen letterlijk een kijkje in hun keuken om te zien hoe ze hun recept klaarmaken en waarom ze dit recept met ons willen delen. In deze video ontdek je het verhaal van Carine.


Carine en haar man zijn dol op Val Dieu-kip. Ze voegt er wortelen, gele puntpaprika en sjalot aan toe. Want doordat de groenten karamelliseren tijdens het stoven, geven ze extra smaak aan het gerecht.

De smaak van de vetkippen die mijn ouders hadden toen ik klein was, doet me denken aan de smaak van de Val Dieu-kip.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top