Gegratineerd witloof van Judith

Elke 2 weken gaan we bij een van onze klanten ‘pottenkijken’. We nemen letterlijk een kijkje in hun keuken om te zien hoe ze hun recept klaarmaken en waarom ze dit recept met ons willen delen. In deze video ontdek je het verhaal van Judith.
 

Judith is Zwitsers, maar woont al heel lang in België. In haar recept combineert ze het beste van die 2 werelden: Belgisch witloof met Zwitserse raclettekaas. Een succesnummer, ook bij haar kleinkinderen.

“Eigenlijk eten mijn kleinkinderen niet graag groenten. Maar ze hebben pas door dat er witloof in zit wanneer alles al op is. Kaas met
een korstje, ham én puree, dat spelen ze makkelijk naar binnen.”

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top