Quornpapje met zoete puntpaprika

Vegetarisch minder dan 30 min. 1 portie

Ingrediënten

  • fijngehakte quorn 30 g
  • zoete puntpaprika’s 80 g
  • lente-uitjes 1
  • peterselie (vers) 1 takjes
  • aardappelen 50 g
  • plantaardige olie 1 koffiel.
  • Voorbereiding
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. (10 min.)
  2. - Schil de aardappel en snij in kleine stukjes.
  3. - Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika en snij het vruchtvlees in kleine blokjes.
  4. - Snipper de lente-ui en de peterselieblaadjes fijn.
Bereiding (20 min.)
  1. Kook de aardappel, de zoete puntpaprika en de lente-ui samen met het quorngehakt 15 min. gaar in een bodempje water.
  2. Meng er de olie onder en werk af met de peterselie.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER