Risotto forestière

Bijgerecht minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

  • groentemix forestière (diepvries) 500 g
  • geraspte parmezaan 50 g
  • boter 2 eetl.
  • risottorijst 250 g
  • kippenbouillon 0.5 L
  • capsules saffraan 1
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding (25 min.)
  1. Smelt de boter in een kookpot en voeg de rijst toe. Laat al roerend mee stoven tot hij glazig is.
  2. Meng de diepgevroren groentemix en het saffraanpoeder onder de rijst en leng aan met 1 dl kippenbouillon.
  3. Dek af en laat ± 20 min sudderen op een matig vuur. Voeg tussendoor nog wat kippenbouillon toe. Roer niet te veel, zo blijft de rijst smeuïg.
Afwerking

Werk af met de geraspte kaas.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 384 kCal
Koolhydraten 52.8 g
Proteins 12.5 g
Fat 13 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER