Salade van kaas en druiven

Voorgerecht minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

  • pitloze blauwe druiven 250 g
  • pitloze witte druiven 250 g
  • witte selders 2 stengels
  • citroenen 0.5
  • emmentaler 250 g
  • yoghurt natuur 2 eetl.
  • room 2 eetl.
  • roquefort 1 eetl.
  • amandelpoeder
  • peper en zout
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. (15 min.)
  2. - Snij de emmentaler in kleine blokjes.
  3. - Snij de witte en de blauwe druiven in 2.
  4. - Snij de selder in stukjes.
Bereiding (10 min.)
  1. Doe de stukjes selder, emmentaler en de halve druiven in een slakom.
  2. Voor de saus mengt u de yoghurt, de verse room, de roquefort en het citroensap. Kruid met peper en zout.
Afwerking

Giet het sausje over de salade en versier met amandelpoeder.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 378 kCal
Koolhydraten 17.5 g
Proteins 22.1 g
Fat 24.4 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER