Scandinavisch hapje

Aperitiefhapje 16 hapjes

Ingrediënten

  • haringfilets (bokaal, versmarkt) 3
  • gemengde scheuten 50 g
  • Voor de tartaarsaus:
  • mayonaise 3 eetl.
  • sjalotten 2
  • bieslook (vers) 0.25 plantjes
  • peterselie (vers) 0.25 plantjes
  • peper en zout
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding
  1. Snij enkele haringfilets (versafdeling) in dobbelsteentjes van 2 cm, en schik ze op een lepeltje met gemengde scheuten (luzerne, prei en rode biet). Lepel er een beetje zelfgemaakte tartaarsaus over: meng mayonaise met flink wat fijngesnipperde sjalotten en peterselie, bieslook, peper en zout.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 55 kCal
Koolhydraten 0.2 g
Vezels 1.7 g
Vetten 5.3 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER