Stoemp met erwtjes, mais en ananas

Bijgerecht 4 personen

Ingrediënten

  • aardappelen 800 g
  • erwten (diepvries) 200 g
  • petit-suissekaasjes 2
  • maïs (blik) 125 g
  • ananasstukjes op sap (blik) 250 g
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding
  1. 1 Schil 800 g aardappelen en snij in stukjes. Kook gaar in lichtgezouten water gedurende ± 25 min. Giet af.
  2. 2 Kook 200 g diepgevroren erwtjes ± 5 min. in lichtgezouten water en giet af.
  3. 3 Prak de aardappelen fijn met een pureestamper en meng er 2 petit-suissekaasjes onder.
  4. 4 Meng er de erwtjes, 125 g uitgelekte maïs en 250 g uitgelekte ananasblokjes (blik) onder. Breng op smaak met nootmuskaat, peper en zout.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 268 kCal
Koolhydraten 52.9 g
Vezels 10 g
Vetten 1.8 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER