Tonijn met kerriegroenten

Hoofdgerecht minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

  • tonijnsteaks (diepvries) 4
  • groentereepjes (diepvries) 500 g
  • kokosmelk 165 ml
  • arachideolie 4 eetl.
  • maïszetmeel 2 eetl.
  • citroenen 0.5
  • bieslook (vers) 2 eetl.
  • kerriepoeder 2 eetl.
  • peper en zout
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Voorbereiding
  1. Laat de vis oppervlakkig ontdooien en snij in blokjes. Sprenkel er het citroensap over en meng er het maïszetmeel en 2 eetl. olie door.
Bereiding (20 min.)
  1. Verhit 2 eetl. olie in de wok en roerbak de diepgevroren groentereepjes gedurende 5 min. Voeg de groenten niet in 1 keer toe, maar beetje bij beetje.
  2. Schep de groentereepjes uit de wok en doe er de visblokjes in. Roerbak ± 5 min.
  3. Voeg de kokosmelk toe, de kerrie en de groenten en roerbak nog enkele min. tot het geheel goed warm is. Kruid met peper en zout.
Afwerking

Strooi er het gesnipperde bieslook over en dien op met rijst.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 436 kCal
Koolhydraten 11.8 g
Vezels 44.7 g
Vetten 22.5 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER