Vispapillot met fijne groentjes en geuze

Hoofdgerecht minder dan 60 min. 4 personen

Ingrediënten

  • lengfilets (diepvries) 4
  • witte selders 5 stengels
  • tomaten 2
  • venkelknollen 1
  • peterselie (vers) 3 takjes
  • rode uien 0.5
  • lichte room 1 dl
  • mosterd 1 eetl.
  • geuze 2 dl
  • olijfolie 2 eetl.
  • peper en zout
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
  • Tip
Voorbereiding
Bereiding (ontdooitijd + 30 min. + ± 20 min. op de barbecue)
  1. Bereiding in de keuken
  2. 1 Laat de lengfi lets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
  3. 2 Snipper de rode ui en de peterselie fijn.
  4. 3 Snij de venkelknol in 2 en verwijder de harde kern. Snij in fijne reepjes.
  5. 4 Snij de witte selder in stukken van 4 cm en daarna in fijne reepjes. Snij de tomaten in kleine blokjes.
  6. 5 Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de rode ui en de reepjes selder en venkel 5 min.
  7. 6 Overgiet met de geuze en de lichte room. Roer er de mosterd onder. Kruid met peper en zout. Laat nog 5 min. verder garen.
  8. 7 Verdeel de groentemengeling over 4 stukken bakpapier. Leg op elk stuk bakpapier een lengfi let. Verdeel er de blokjes tomaat en de peterselie over en kruid de vis met peper en zout.
  9. 8 Vouw het bakpapier goed dicht zodat er geen stoom kan ontsnappen. Wikkel elke papillot in een vel aluminiumfolie.
  10. Bereiding op de barbecue
  11. 9 Bak de papillotten ± 20 min. op een hete barbecue.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 287 kCal
Koolhydraten 7.4 g
Vezels 35.5 g
Vetten 11.2 g
Tip

Serveer met een stukje Turks brood of een aardappel in de schil.

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER