Winterpasta met spitskool en varkensmignonette

Hoofdgerecht minder dan 30 min. 1 portie

Ingrediënten

  • varkensmignonnettes (beenhouwerij) 30 g
  • spitskolen 80 g
  • champignons 20 g
  • volkorenpasta 30 g
  • plantaardige olie 1 koffiel.
  • Voorbereiding
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. (5 min.)
  2. Snij de spitskool en de champignons fijn.
Bereiding (20 min.)
  1. 1 Kook de spitskool en de pasta 15 min. gaar in water. Giet af.
  2. 2 Verhit intussen de plantaardige olie in een pan en bak de champignons en het vlees 5 min. gaar.
  3. 3 Snij alles in hapklare stukjes en meng goed onder elkaar.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER