Witloof-selder-hapje met smeuïge roquefort

Aperitiefhapje minder dan 30 min. 12 hapjes

Ingrediënten

  • witloof
  • groene selders 2 stengels
  • roquefort 100 g
  • verse kaas (roomkaas) 50 g
  • cayennepeper 1 mespunten
  • walnootpitten 10
  • veenbessen 1 eetl.
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding (20 min.)
  1. 1 Verwijder de harde kern van 1 stronk witloof en maak
  2. de blaadjes los. Snij 2 stengels groene selder in stukjes
  3. van ± 4 cm.
  4. 2 Prak 100 g roquefort fijn met een vork. Meng er 50 g
  5. verse kaas (roomkaas) onder en kruid met 1 mespuntje
  6. cayennepeper.
  7. 3 Doe de kaasmengeling in een spuitzak en verdeel over
  8. de witloofblaadjes en de stukjes selder.
  9. 4 Hak 10 walnootpitten en 1 eetl. zachte veenbessen fijn.
  10. Bestrooi er de hapjes mee.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 39 kCal
Koolhydraten 0.8 g
Vezels 1.4 g
Vetten 3.3 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER