Wok van zalm, komkommer en dille

Vis minder dan 30 min. 6 personen

Ingrediënten

  • zalmstukjes (wokmix vis, diepvries) 350 g
  • komkommers 1.5
  • kerstomaten 300 g
  • witte selders 4 stengels
  • sjalotten 2
  • citroenen 1
  • olijfolie 2 eetl.
  • vetarme groentebouillon 1.5 dl
  • dille (vers) 1 plantjes
  • peper en zout
  • basmatirijst 240 g
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Voorbereiding
  1. - Snij de komkommer en de witte selder in reepjes.
  2. - Snij de sjalot fijn.
  3. - Snipper de dille fijn.
Bereiding (12 min.)
  1. Roerbak de sjalot en de witte selder gedurende 3 min. in de olijfolie.
  2. Voeg de diepgevroren vis en de komkommer toe en bak 3 min. al roerende.
  3. Voeg de bouillon en de citroenrasp toe en laat 2 min. baken.
  4. Meng de dille en de kerstomaten eronder en roer nog 1 min. Kruid met peper en zout.
  5. Kook intussen de rijst gaar (kooktijd: zie verpakking).
Afwerking

Lepel op elk bord wat rijst en omring met de wokbereiding. Dien onmiddellijk op. Servez met gebakken broodkorstjes met kervel.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 231 kCal
Koolhydraten 18.2 g
Vezels 13.5 g
Vetten 11.7 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER