Wrap met grijze garnalen

Aperitiefhapje 12 hapjes

Ingrediënten

  • komkommers 0.33
  • eieren 2
  • mayonaise 2 eetl.
  • zwarte peper (molen)
  • bieslook 0.5 plantjes
  • wraps 2
  • veldsla 50 g
  • noordzeegarnalen (versmarkt) 150 g
  • Voorbereiding
Voorbereiding
Bereiding
  1. Snij 1/3 ongeschilde komkommer in stukjes. Prak 2 hardgekookte eieren fijn met een vork en meng met 2 eetl. mayonaise. Kruid met zwarte peper en 1/2 plantje fijngesnipperd bieslook. Verdeel de eiermengeling over 2 wraps (blijf ± 2 cm van de rand). Verdeel er de komkommer, 50 g veldsla en 150 g garnalen over. Rol strak op en laat rusten in de koelkast in vershoudfolie. Snij in stukjes en steek ze op een prikkertje.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER