Wrap met worteldip en feta

Lunch minder dan 30 min. 4 wraps

Ingrediënten

  • zoete puntpaprika’s 1
  • zoete puntpaprika’s 1
  • komkommers 1
  • jonge slascheuten 40 g
  • bieslook 10 sprietjes
  • feta (blok) 100 g
  • geleworteldip (versmarkt) 150 g
  • volkorenwraps 4
  • zwarte peper (molen)
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. (10 min.)
  2. - Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de zoete puntpaprika’s en snij in staafjes.
  3. - Schil de komkommer en snij in de lengte in 2. Verwijder de zaadjes met een koffielepel. Snij in staafjes.
  4. - Snipper het bieslook fijn.
  5. - Verkruimel de feta.
Bereiding (10 min.)
  1. 1 Smeer een brede laag worteldip in het midden van elke wrap.
  2. 2 Bestrooi met de jonge slascheuten, de feta en het bieslook. Kruid met zwarte peper.
  3. 3 Verdeel er de komkommer en de zoete puntpaprika over. Rol strak op en snij schuin middendoor.
Afwerking

Wikkel de wraps in bakpapier voor een optimale bewaring.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 353 kCal
Koolhydraten 37.4 g
Vezels 12.5 g
Vetten 16.1 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER