Wrap van hazelnootomelet met gerookte kalkoen

Ontbijt minder dan 30 min. 2 personen

Ingrediënten

  • gerookte kalkoenenspekreepjes (versmarkt) 100 g
  • veldsla 25 g
  • sjalotten 1
  • eieren 4
  • wraps 2
  • hazelnoten 0.5 eetl.
  • olijfolie 2 eetl.
  • yoghurtvinaigrette 1 eetl.
  • peper en zout
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Voorbereiding (minder dan 30 min.)
  1. (10 min.)
  2. - Snipper de sjalot fijn.
  3. - Hak de hazelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en er met een deegrol of glazen fles over rolt).
  4. - Klop telkens 2 eieren los in aparte kommetjes en kruid met peper en zout.
Bereiding (10 min. + afkoelen)
  1. 1 Smelt 1 eetl. olijfolie in een pan en stoof de helft van de fijngesnipperde sjalot glazig. Voeg de helft van de grofgehakte hazelnoten en van de kalkoenenreepjes toe.
  2. 2 Giet er 2 losgeklopte eieren over en laat op een zacht vuur bakken tot de eieren gestold zijn. Haal uit de pan en laat afkoelen. Herhaal stap 1 en 2 voor de andere omelet.
  3. 3 Meng ondertussen de veldsla met de yoghurtvinaigrette.
  4. 4 Leg de afgekoelde omeletten op de wraps en schik er wat veldsla op. Rol de wraps daarna op.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 533 kCal
Koolhydraten 35.2 g
Proteins 30.1 g
Fat 31.4 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER