Wraps met carpaccio en pesto

Aperitiefhapje 20 hapjes

Ingrediënten

  • wraps 3
  • carpaccioschotel (beenhouwerij) 240 g
  • waterkers 1 plantjes
  • groene pesto 3 eetl.
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding (10 min.)
  1. 1 Verwijder de grove steeltjes van de waterkers.
  2. 2 Besmeer de wraps met de pesto en verdeel er de sneetjes carpacciovlees over. Bestrooi met de schilfers parmezaan en besprenkel met de olijfolie uit de verpakking van de carpaccioschotel.
  3. 3 Verdeel er de blaadjes waterkers over en rol de wraps strak op. Snij in stukjes van 2 cm en steek vast met een cocktailprikkertje.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 58 kCal
Koolhydraten 5.3 g
Vezels 4 g
Vetten 2.6 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER