Zalmspiesje met appel en zachte kaas

Aperitiefhapje minder dan 30 min. 10 prikkertjes

Ingrediënten

  • gerookte zalm 5 sneetjes
  • appelen 1
  • Saint-Albray (zachte kaas) 120 g
  • balsamicocrème 1 eetl.
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Bereiding (15 min.)
  1. 1 Snij elk sneetje gerookte zalm in 4 reepjes. Snij de kaas in 10 blokjes.
  2. 2 Snij de ongeschilde appel in 20 partjes en besprenkel met de balsamicocrème.
  3. 3 Rol de reepjes gerookte zalm op. Steek telkens 1 zalmrolletje, 1 partje appel, 1 blokje kaas, opnieuw 1 partje appel en 1 zalmrolletje op 10 prikkertjes.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 74 kCal
Koolhydraten 1.8 g
Vezels 5.7 g
Vetten 4.9 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER