Zuiderse varkensnootjes met groenten

Hoofdgerecht minder dan 30 min. 4 personen

Ingrediënten

  • varkensvlees voor brochette (beenhouwerij) 1 kg
  • broccoliroosjes (diepvries) 500 g
  • champignons 250 g
  • tomaten 2
  • tomatenvlees met groenten (bokaal) 200 g
  • olijfolie met peper en look (Aglio e Peperoncino) 2 eetl.
  • paprikapoeder 1 koffiel.
  • oregano (gedroogd) 1 eetl.
  • peper en zout
  • Voorbereiding
  • Voedingswaarden
Voorbereiding
Voorbereiding
  1. - Snij de broccoli, de champignons en de tomaten in stukjes.
  2. - Snij het vlees naar smaak in kleinere stukken.
Bereiding (± 12 min.)
  1. Verhit de wok of een ruime braadpan met hoge rand en voeg de olijfolie toe.
  2. Roerbak de stukjes broccoli en champignon gedurende 2 min.
  3. Voeg beetje bij beetje al roerend het brochettevlees toe. Laat ± 5 min. bakken.
  4. Roer er de stukjes tomaat en het tomatenvlees met groenten onder.
  5. Breng op smaak met paprikapoeder, oregano, peper en zout.
Afwerking

Dien op met rijst.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 377 kCal
Koolhydraten 7.3 g
Vezels 57.8 g
Vetten 12.9 g

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER