Nóg makkelijker boodschappen voorbereiden met MyColruyt

App Store Google Play

Je boodschappenlijstje zó klaar

 • Voeg producten toe vanuit de zoekfunctie, je favorietenlijstje, het assortiment ... Of gebruik je laatste kasticket als basis. Je kan ook een product scannen en toevoegen aan je lijstje.
 • De zoekfunctie is heel handig. Als je bv. ‘spaghetti’ ingeeft, krijg je verschillende spaghettisoorten te zien, mét afbeelding en prijs. Bovendien stelt de app meteen andere zoektermen voor, zoals ‘spaghettisaus’ en ‘spaghettikruiden’.
 • Je kan je boodschappenlijstje sorteren volgens de indeling van je winkel. Dat is efficiënt, én zo ligt alles netjes in je winkelkar wanneer je aan de kassa's komt.
 • In de winkel kan je op het lijstje je boodschappen meteen afvinken. Je hebt er open wifi.

Zoek producten die bij jou passen

Glutenvrij of lactosevrij eten? De MyColruyt-app maakt het je heel gemakkelijk. Ga in de app naar ‘Mijn profiel’, klik op ‘Mijn voorkeuren’ en voeg ‘Glutenvrij’ of ‘Lactosevrij’ toe. Daarna staat er een groene duim bij de producten die geschikt zijn voor jou. Ben je vegetarisch of veganistisch, of leef je halal of alcoholvrij? Ook die voorkeuren kan je ingeven in de MyColruyt-app. Bij de gerechten geeft het groene duimpje alleen aan dat ze ‘Glutenvrij’ of ‘Lactosevrij’ zijn.

 Glutenvrij 
 Veganistisch
 Lactosevrij 
alcoholvrij
 Alcoholvrij
 Vegetarisch 
halal
 Halal

Lopende aanbiedingen bij de hand

 • In ‘Aanbiedingen’ vind je een selectie van de meest interessante kortingen en Rode Prijzen en ook aanbiedingen op maat.
 • Je voegt ze zo toe aan je boodschappenlijstje.
 

Reserveer je boodschappen bij Collect&Go via de MyColruyt-app

Als je boodschappenlijstje op de MyColruyt-app klaar is, kan je beslissen om je boodschappen zelf in de winkel te doen, of ze via de MyColruyt-app bij Collect&Go te reserveren.

Je boodschappenlijstje in 1-2-3 gereserveerd bij Collect&Go:

 • Boodschappenlijstje klaar? Klik dan op het Collect&Go-logo om je boodschappen te reserveren bij onze boodschappendienst.
 • Selecteer de dag en het tijdstip die jou het beste past. Met een uitgebreid netwerk van afhaalpunten is er altijd eentje in je buurt.
 • Verfijn je boodschappenlijstje: vul bv. het aantal stuks aan dat je precies nodig hebt en geef je voorkeuren door (bv. groene bananen). Bevestig je reservatie bij Collect&Go. Je boodschappen staan klaar op het moment dat jij gekozen hebt.

Inspiratie voor elke dag

 • Onder ‘Inspiratie’ vind je meer dan 7.000 Colruyt-recepten, met aanduiding van de voedingswaarden, en onze weekmenu’s.
 • Je voegt de ingrediënten zo toe aan je boodschappenlijstje. Je kan in één klik alle ingrediënten op je lijstje zetten, of afvinken wat je niet nodig hebt.
 • Je kan aangeven om rekening te houden met gluten en lactose als je recepten en producten zoekt.
 • En je kan de recepten op de app delen via WhatsApp of Facebook.
 

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top