De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

Onze webshops

Colruyt Klassewijnen

Klassewijnen van Colruyt: da's een grote selectie prestigieuze wijnen voor de laagste prijzen. Je reserveert ze makkelijk online en haalt ze af in de Colruyt-winkel van je keuze.

Klassewijnen ontdekken

Colruyt Sterkedranken

Met het ruime assortiment exclusieve whisky, gin, rum, wodka en porto van Colruyt creëer je een momentje helemaal voor jezelf. En dat uiteraard ook voor de laagste prijzen.

Sterkedranken ontdekken

Webshop Beenhouwerij

Reserveer je vlees online, wanneer je wil! Als je vandaag voor 23 u. reserveert, kan je je vleespakket morgen al afhalen in de Colruyt-winkel van je keuze.

Beenhouwerij ontdekken

Collect&Go

Wist je dat je bij Colruyt je boodschappen ook online kan doen en laten rondhalen via onze partner Collect&Go? Handig als je geen tijd hebt om boodschappen te doen. Je reserveert van thuis uit, wanneer het je past, en onze collega’s doen jouw boodschappen met de grootste zorg. 

Collect&Go ontdekken

ColliShop

Vind bij ColliShop alles om lekker te koken en te tafelen, je slaap- en badkamer in te richten of om jezelf mooi en gezond te voelen. Makkelijk reserveren online, en afhalen doe je in je Colruyt-winkel. Of je laat je bestelling thuis leveren, dat kan ook!

ColliShop ontdekken

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER