De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

1 portie voor vandaag, de andere voor in de diepvries

Sommige gerechten zijn perfect om in grote hoeveelheid klaar te maken. Daarna verdeel je ze in porties en serveer je er een de dag zelf. De rest dient dan om in te vriezen. Dat bespaart je de volgende keer alvast wat werk om een lekkere maaltijd op tafel te zetten. Resultaat: een leuke brok qualitytime om met je baby door te brengen!

Stoofpot

Maak een dubbele (of zelfs driedubbele) portie van deze stoofpot. Serveer de ene dag als een vegetarisch gerecht en serveer er de dag erna (of vries in en gebruik voor later) bv. gebakken merguezworstjes, burgers of kipfilet bij.

Naar recept

Spaghettisaus

Maak een grotere portie van deze saus en serveer basic met pasta, geraspte parmezaan en verse basilicum. De rest vries je in, of gebruik je als basis op een pizza of verwerk in een lasagne schotel.

Naar recept

Soep

Maak een grote portie van deze soep en serveer de ene dag met een stuk (stokbrood) of als voorgerecht en maak er later een maaltijdsoep van door wat gekookte pasta, rijst, bulgur, … toe te voegen. Heerlijk met gebakken scampi’s, gebakken worst, gebakken spekjes, …

Naar recept

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER