De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

Help, mijn wasmachine staat niet stil!

Met al die vuile kruippakjes en slabbetjes lijkt al snel alsof je de wasmachine elke dag opnieuw mag vullen. Ook jouw kleren ontsnappen waarschijnlijk niet aan babyvlekken. Gelukkig zijn er voldoende tips&tricks die je het wassen makkelijker maken: 

5 tips voor efficiënt wassen

  1. Zorg dat je twee wasmanden hebt. In de ene gooi je gekleurde was, in de andere lichte. Of nog beter: drie wasmanden – een voor donker, kleur en wit!

  2. Laat natte was niet te lang in de wasmachine liggen. Natte was kreukt sneller dan je denkt! Je kan je wasmachine natuurlijk programmeren met een uitgestelde begintijd. Stel je wasmachine zo in dat de was klaar is wanneer je ’m direct in de droogkast kan stoppen.

  3. Je hoeft niet voor alles de wasmachine in te schakelen: die babykleertjes zijn zo klein dat je ze evengoed met de hand kan wassen! Er bestaan tal van vlekkenverwijderaars die dat taakje verlichten.

  4. Hang kleren na het strijken direct op. Door de hitte van het ijzer op de kleren kreuken de warme kleren nog makkelijk wanneer je ze slordig opvouwt.

  5. Kruippakjes hoef je niet allemaal te strijken ;-) Alleen de allermooiste, daarmee pak je dan uit wanneer je babybezoek hebt!

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER