De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

Ode aan het broodje américain

Americain, préparé, gehakt, tartaar, of hoe jij ’t ook noemt: eindelijk is het heerlijke broodbeleg terug in je leven (tenzij je veggie eet, natuurlijk).  Want  je hele zwangerschap lang was het taboe om dat bolle buikje te vullen met américain. Hoog tijd dus voor een passende ode aan het broodje préparé, en wel onder de vorm van 3 onweerstaanbare broodmaaltijden! 

De stevige hap

Beleg een bruine boterham met américain préparé en een spiegeleitje. Strooi kwistig met wat kappertjes en stukjes augurk. Nog een paar ringetjes rode ui en wat fijngesnipperde peterselie en je meesterwerk is klaar.

A la Italia

Een heerlijk geurend ciabattabroodje recht uit de oven. Beleg het met americain préparé, wat blaadjes rucola, stukjes tapastomaat, schijfjes radijs en wat parmezaanschilfers. Werk af met een draai van de pepermolen. Mangiare!

Licht en fris

Bak een stokbroodje af en besmeer het rijkelijk met americain préparé. Beleg verder met schijfjes komkommer, tuinkers, een paar blaadjes kropsla, lente-ui en een hardgekookt eitje. Maak een vinaigrette van mayonaise, Griekse yoghurt, een druppeltje citroensap en een snuifje peper en zout.

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER