De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

Voor Professionals

Betaalkaart en factuurkaart

Met onze Colruyt-betaalkaart en factuurkaart betalen u en uw medewerkers vlot, gemakkelijk en veilig de aankopen voor uw bedrijf, vereniging of organisatie. Deze kaart en het gebruik ervan is volledig gratis. En u als gevolmachtigde kiest zelf hoeveel kaarten u wenst voor uw bedrijf.


Andere kaarten:
U koopt vaak grote hoeveelheden voor commerciële of beroepsdoeleinden, én u hebt een factuur nodig? Dan is de Colruyt Professional Plus-kaart iets voor u. 
U bent een handelaar of oefent een vrij beroep uit, en u hebt vaak een factuur nodig? Vraag dan de Factuurkaart aan. 

 

Uw Colruyt-betaalkaart en factuurkaart aanvragen

  1. Stuur ons vandaag nog uw ingevulde aanvraagformulier door.
  2. Download hier uw aanvraagformulieren.
  3. Vul de formulieren volledig in en plaats uw handtekening.
  4. Stuur uw gehandtekende en ingescande formulieren via e-mail op naar factuurkaart@colruyt.be of met de post (naar Dienst Colruyt Professional, Edingensesteenweg 196, 1500 Halle)`.
  5. Als u vragen hebt, kan u bellen naar 02 363 53 63 van maandag tot vrijdag tussen 8 en 18 u.

Download het formulier

De voordelen van uw Colruyt-betaalkaart en factuurkaart:

Volledig gratis

De kaart en het gebruik van de kaart zijn volledig gratis: Colruyt rekent u voor deze service geen extra kosten aan (zie ook de Algemene Voorwaarden op het aanvraagformulier).

Vlot voorbij de kassa

Aan de kassa in de Colruyt-winkel gaat het heel vlot: u tikt gewoon uw geheime code in en klaar. In de Colruyt-kaart is meteen ook een factuurkaart geïntegreerd. Zo hebt u maar één kaart nodig en krijgt u automatisch een factuur. Colruyt biedt ten vroegste na 2 werkdagen het bedrag aan bij uw bank. De kaart is dus geen kredietkaart.

Veilig met geheime code

De Colruyt-betaalkaart en factuurkaart is, dankzij de geheime code van 4 cijfers, een zeer veilig betaalmiddel voor u en voor ons: uw medewerkers hoeven niet met contant geld te winkelen en wij kunnen de hoeveelheid cash in de kassa's beperken.

Kies zelf hoeveel kaarten u wil

Als gevolmachtigde kiest u zelf hoeveel kaarten u wil voor uw bedrijf. Zo krijgt u de mogelijkheid verschillende van uw medewerkers een betaalkaart voor het bedrijf te geven.

Grote aankoop? Geen probleem

Standaard is de aankooplimiet op uw Colruyt-betaalkaart en factuurkaart vastgelegd op 1.250 euro per dag. Met de Colruyt-betaalkaart en factuurkaart kan geen contant geld opgenomen worden. De kaart kan enkel gebruikt worden om aankopen te betalen.

Meer info over Colruyt Professional?

Neem dan gerust contact op met onze dienst.  Dat kan via onze info@colruytprofessional.com, op 02 363 53 63 (van maandag tot vrijdag van 8 tot 18 u.).

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER