De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

Voor Professionals

Colruyt Group-partners

DATS 24

Bij DATS 24 tanken klanten voor zeer lage prijzen. Als milieubewuste brandstofleverancier stimuleren we onze klanten om slim om te gaan met mobiliteit, zodat ze hun impact op het milieu kunnen beperken.

Tel.: 02 363 51 52

Naar DATS 24

Solucious

Op de Belgische foodservicemarkt is Colruyt Group actief onder de naam Solucious. Solucious levert producten aan onder andere cateraars, rust- en ziekenhuizen, scholen, bedrijven, horeca en particulieren. De Solucious-medewerkers zorgen ervoor dat de klant de juiste producten krijgt op het juiste moment tegen de juiste prijs.

Tel.: 02 333 88 80

Naar Solucious

ColliShop Professional

ColliShop Professional bundelt alle non-fooddiensten voor professionele klanten van Colruyt Group. Ze bieden een service op maat voor bedrijven, zelfstandigen, kinderdagverblijven … en dat voor de beste tarieven.

Tel.: 02 363 51 50

Naar ColliShop Professional

Bio-Planet

Bio-Planet is in de eerste plaats een supermarkt als een andere. Alleen is alle voeding er gegarandeerd biologisch en de niet-voeding milieuvriendelijk. Met zo’n 7.000 producten biedt Bio-Planet klanten een compleet supermarktaanbod.

Tel.: 02 363 50 10

Naar Bio-Planet

Colex

Colex is gespecialiseerd in het leveren van goederen per container, waar ook ter wereld. Het biedt een volledige service, tot in de haven van bestemming. De belangrijkste klanten van Colex zijn winkeliers, grossiers en supermarkten, maar ook grootkeukens, hotels en restaurants kunnen bij Colex terecht.

Tel.: 02 360 10 40

Naar Colex

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER