De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

XTRA

Veelgestelde vragen over XTRA

 • Met Xtra profiteer je van talrijke kortingen bij Colruyt. Je herkent ze makkelijk aan dit symbool.

   

  Met Xtra krijg je daarnaast ook de specifieke voordelen bij OKay, Bio-Planet, Spar Colruyt Group, Collect&Go, DreamLand, Dreambaby, ColliShop, DATS 24 en Colruyt Group Academy.
  De Xtra-app of -kaart heeft ook een betaalfunctie. Daarmee vervangt ze de Colruyt-betaalkaart.

 • Op vertoon van je Xtra-app of -kaart aan de kassa krijg je dezelfde voordelen als voordien. De voordelen van Colruyt herken je makkelijk aan dit symbool.

   

  Met de handige Xtra-app heb je altijd je klantenkaart op zak. Xtra is ook een login waarmee je makkelijk winkelt in alle webshops van Colruyt Group. Je hebt maar één paswoord nodig, profiteert van alle online aanbiedingen en krijgt relevante tips. Je beheert zelf je gegevens en communicaties. Zo kan je je adres aanpassen of je inschrijven op onze digitale nieuwsbrief.

 • Met de Xtra-app heb je je klantenkaart altijd op zak. Aan de kassa toon je je Xtra-app aan de winkelmedewerker om automatisch te profiteren van al je voordelen. Je kan de Xtra-app ook gebruiken om mobiel te betalen. Volg de instructies in de Xtra-app om die van SEQR, KBC/CBC-Mobile Banking of Bancontact/Mister Cash te koppelen.

 • Met je tijdelijke Xtra-kaart krijg je alle voordelen bij Colruyt, die herken je makkelijk aan dit symbool.

   

  Je kan er ook mee terecht bij 9 andere winkels en webshops van Colruyt Group en ontvangt er hun specifieke voordelen. Je gebruikt je tijdelijke kaart tot je jouw Xtra-kaart thuis ontvangt.

 • Ja, Xtra is geldig bij 10 winkels en webshops van Colruyt Group. Bij Collect&Go toon je je Xtra-app of Xtra-kaart in het afhaalpunt en krijg je talrijke kortingen bij je Colruyt- of Bio-Planet-reservatie.

 • Met een aanvraagformulier kan het een viertal weken duren alvorens je jouw Xtra-kaart thuis in de bus krijgt. Vraag je je kaart online of met de Xtra-app aan, dan ontvang je ze binnen 10 dagen.

 • Xtra is uitsluitend voor particulieren. Professionals kunnen kiezen voor de factuurkaart of de Colruyt Professional Plus-kaart. Professionele klanten kunnen uiteraard wel een Xtra-profiel aanmaken op hun eigen naam. Daarmee kunnen ze als particulier wel persoonlijke aankopen doen.

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER