De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

Colruyt Laagste Prijzen verkozen tot beste retailer van België

03/12/2018

Tijdens de ‘Retailer of the Year’-awards, afgelopen donderdag, werd Colruyt Laagste Prijzen verkozen tot beste winkelketen van België. Daarnaast kreeg Colruyt nog de overkoepelende prijs van Retailer of the Year.

De ‘QrF Retailer of the Year awards’ is de grootste consumentenverkiezing van het land. Meer dan 165.000 consumenten gaven hun mening.

Mooie erkenning

Colruyt kwam al meerdere jaren als winnaar uit de bus in zijn categorie. “Maar van gewenning is geen sprake”, zegt Chris Van Wettere, algemeen directeur bij Colruyt. “Dat zo veel consumenten en een vakjury je verkiezen voor deze titel, geeft altijd een goed gevoel. Het is een mooie erkenning voor onze duizenden medewerkers die elke dag het beste van zichzelf geven.

Beoordeling door 165.000 consumenten

De consumentenverkiezing van retailadviesbureau Q&A en vastgoedspecialist Qrf City Retail vindt al voor het dertiende jaar op rij plaats. Alle Belgische retailers met minstens 5 vestigingen komen automatisch in aanmerking voor een of meer van de 29 categorieën. Zo’n 165.000 Belgische consumenten beoordeelden tussen juni en september meer dan 280 winkelketens en webshops. En dat op tien criteria: prijs, kwaliteit, klantvriendelijkheid, service, winkelgemak, betrouwbaarheid, … Uiteindelijk kwamen er 83 genomineerden uit de bus. Volgens de organisator leveren de titels concrete meerwaarde op. Uit onderzoek bij 400 consumenten bleek dat 70 % het winnaarslogo kent en 57 % het als een keurmerk beschouwt.

http://www.bestewinkelketen.be/

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER