Online boodschappen bij Collect&Go nu ook via MyColruyt-app

dinsdag 05 september, 2017

Colruyt blijft investeren op digitaal vlak en lanceert enkele nieuwe functionaliteiten voor MyColruyt, de app waarmee klanten boodschappenlijstjes samenstellen. Voortaan kunnen ze hun boodschappen rechtstreeks via de app doorsturen naar Collect&Go, de online boodschappendienst van de winkelketen. Daarnaast kunnen de klanten hun lijstje ordenen naargelang de indeling van hun vertrouwde Colruyt-winkel.

Link met Collect&Go

Sinds de lancering in oktober 2016 werd MyColruyt al meer dan 240.000 keer gedownload. Colruyt bleef sleutelen aan verbeteringen van de app en legde daarvoor zijn oor te luister bij de gebruikers zelf. “Sinds de lancering vorig jaar hebben we heel wat nuttige feedback ontvangen van onze klanten. Een duidelijke en directe link tussen MyColruyt en Collect&Go kwam daarbij geregeld naar boven”, zegt Guy Elewaut, directeur marketing van Colruyt Laagste Prijzen. “Onze klanten kunnen vanaf nu hun boodschappenlijstje met één klik op het Collect&Go-icoontje meteen online reserveren en nadien afhalen in een van de Collect&Go-afhaalpunten.” Geert Boel, business unit manager Collect&Go: “Bij Collect&Go willen we boodschappen doen steeds makkelijker maken voor onze klanten. Deze nieuwe samenwerking past perfect in onze visie.”

Sorteren volgens looproute

De klanten gaven ook de suggestie om hun boodschappenlijstje in de MyColruyt-app te kunnen sorteren naargelang de indeling van hun Colruyt-winkel. “Dankzij de handige wegwijzer ordenen ze alle inkopen volgens hun vertrouwde looproute in de winkel. Zo gaat het boodschappen doen nog efficiënter en sneller vooruit, en zijn ze zeker dat alles netjes in hun winkelkar ligt als ze aan de kassa’s komen”, zegt Elewaut. De indeling van de Colruyt-winkels is in grote lijnen gelijk, maar kan lokaal verschillen vertonen. “Begin juli begonnen we de nieuwe functionaliteit te integreren en vandaag is ze al beschikbaar voor meer dan 150 Colruyt-winkels”, aldus Elewaut.

Er staan nog heel wat updates gepland. Onder meer de zoekfunctie wordt uitgebreid met extra filters, bijvoorbeeld voor vegetarische producten. In de herfst werkt Colruyt ook nog aan een betere afstemming tussen MyColruyt en de in april gelanceerde Xtra-app.

Digitale boodschappenlijstjes

MyColruyt is gratis beschikbaar voor iOS en Android. Klanten stellen digitale boodschappenlijstjes samen uit het volledige assortiment van hun winkel en kunnen ingrediënten selecteren uit 7.000 Colruyt-recepten op de app. Ze vinden er ook alle prijzen van hun winkel, zien meteen alle producten met Rode Prijs of korting en kunnen hun favoriete producten bewaren. Dankzij de open wifi in de winkels kunnen ze hun boodschappen op het lijstje meteen afvinken. 

Meer informatie

Hanne Poppe, persverantwoordelijke Colruyt Group
press@colruytgroup.com
+32 (0)473 92 45 10

klik hier voor afbeeldingen te downloaden

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top