De laagste prijs, voor elk product, op elk moment.

Colruyt opent winkel in hippe wijk Nieuw Zuid in Antwerpen

02/12/2019

Op woensdag 4 december opent de 244ste Colruyt-winkel de deuren in de nieuwe wijk Nieuw Zuid in Antwerpen. De supermarkt is helemaal geïntegreerd in een woonproject, en geeft de bewoners de kans om vlak bij huis te profiteren van de laagste prijzen in hun streek. Colruyt Antwerpen (Jan Van Gent) is bovendien een lage-energiewinkel, en goed voor 5 nieuwe arbeidsplaatsen.

groep.png

Winkel in een wooncomplex

De nieuwe Colruyt-winkel komt aan de Gentplaats 15, op de site van de voormalige discotheek Zillion, waar nu een jonge woonwijk uit de grond rijst. Hij bevindt zich op het gelijkvloers van een nieuw wooncomplex, met erboven dus appartementen. Onder de winkel is de publieke parking ’t Zuid ingericht met 160 plaatsen. “Daar kunnen Colruyt-klanten gratis parkeren tijdens hun boodschappen”, zegt gerant Koen Dausy. “Er zijn automatische slagbomen voorzien. En via 2 liften komen de klanten makkelijk tot in de winkel en terug in de parking.”

De nieuwe wijk telt zo’n 2.000 woningen. Koen Dausy: “Er is dus nood aan een grote winkel, waar de bewoners dicht bij huis een ruim aanbod voedings- en niet-voedingsproducten vinden. We zijn blij dat wij hun een winkel kunnen aanbieden die mooi geïntegreerd is in de wijk, makkelijk bereikbaar is te voet en met de fiets en waar ze comfortabel hun boodschappen kunnen doen.”

Ruime keuze

Deze Colruyt-winkel in Antwerpen is zo’n 1.000 m² groot. “Onze klanten vinden er een ruim assortiment groenten en fruit, vers vlees, dranken, diepvriesproducten …, zowel van nationale merken als van de vertrouwde huismerken Boni Selection en Everyday”, zegt de gerant. “En 6 kassa’s zorgen voor een vlotte bediening.”

5 nieuwe jobs

De nieuwe winkel biedt ook extra werkgelegenheid Koen Dausy: “Er kunnen 20 medewerkers aan de slag, onder wie 5 nieuwe collega’s. Zij zijn opgeleid om elke dag hun beste beentje voor te zetten om onze klanten optimaal te bedienen.”

Duurzame winkel

Voor deze nieuwe winkel maakt Colruyt enkele duurzame keuzes. Zo staan de prijzen op elektronische etiketten. Die zijn ecologischer en beter voor het milieu dan papieren etiketten.

Bovendien is deze Colruyt een lage-energiewinkel met een optimale isolatie, ventilatie, koeling en verwarming. Zo maakt de winkel gebruik van duurzame technologie, zoals een koelsysteem met propaan en recuperatie van de warmte van de ventilatie en koelinstallatie … Koen Dausy: “Dit project past in een groter renovatieplan: tegen 2029 moeten alle winkels van Colruyt Group lage-energiewinkels zijn. De CO2-uitstoot van de groep moet zo met 4 % verminderen.”

Speciale opendeuravond 

Vanaf woensdag 4 december staan gerant Koen Dausy en zijn 20 medewerkers klaar om de klanten te verwelkomen in de gloednieuwe Colruyt Antwerpen (Jan Van Gent).

De avond voordien, op dinsdag 3 december van 17 tot 20 u., kan iedereen de nieuwe winkel al in primeur komen bekijken”, zegt de gerant. “Tijdens deze speciale opendeuravond serveren we de klanten graag een hapje en een drankje. Iedereen is van harte welkom!”

Meer info? Een gesprek met de gerant? Of foto’s van de nieuwe winkel?

Neem gerust contact op met:

-   Eric Geysen (regiomanager) op 02 345 2345

-   Yana Morren (persverantwoordelijke Colruyt Laagste Prijzen) op
0479 72 29 10

 

Praktische info:

Colruyt Antwerpen (Jan Van Gent)
Gentplaats 15
2000 Antwerpen

Openingsuren:
ma - za:    8.30 - 20 u.
vr:             8.30 - 21 u.

Opendeuravond:

dinsdag 3 december van 17 tot 20 u.

Lagere prijs gezien?

MELD HET HIER