Vernieuwde Colruyt Mortsel opent op 15 februari

woensdag 15 februari, 2017
Vernieuwde Colruyt Mortsel opent op 15 februari

Op woensdag 15 februari opent de vernieuwde Colruyt Mortsel de deuren na enkele weken van verbouwingswerken. De winkel werd volledig opnieuw ingericht en gedeeltelijk omgebouwd tot een Colruyt-winkel van de nieuwe generatie. Op woensdag 8 maart gaat ook de vernieuwde beenhouwerij met zelfbediening open.

Nieuwe inrichting

Gerant Brahim Choukri: “Colruyt vernieuwt zijn winkels om ze nog efficiënter te maken en klanten aangenamer te laten winkelen. Aan de versmarkt bijvoorbeeld hebben we de plastic flappen vervangen door een luchtgordijn. Bij de vernieuwingen hebben we altijd oog gehad voor eenvoud en laagste kosten, zoals onze klanten van ons verwachten.”

Vernieuwde beenhouwerij met zelfbediening

Op dit moment wordt de beenhouwerij met zelfbediening nog vernieuwd. “Die werken duren tot en met dinsdag 7 maart”, vertelt chef-beenhouwer Ludo Depeuter. “Tot die dag voorzien we vers vlees in een koeltoog en charcuterie en salades in de versmarkt.”
Vanaf 8 maart versnijden en verpakken de Colruyt-beenhouwers het verse vlees opnieuw ter plaatse in de vernieuwde beenhouwerij met zelfbediening. “Ze zijn makkelijk aan te spreken bij vragen of een speciale bestelling.”

Collect&Go doet de boodschappen voor de klanten

Colruyt Mortsel heeft nog altijd een Collect&Go-afhaalpunt. Brahim Choukri: “Collect&Go is een handige dienst van Colruyt Group waarbij wij de boodschappen doen voor de klanten. Zij sturen ons hun boodschappenlijstje door via collectandgo.be of via de app, en de Collect&Go-medewerkers zetten hun producten klaar in het afhaalpunt tegen de dag en het uur van hun keuze. Handig!”

Open vanaf 15 februari

Vanaf woensdag 15 februari staan gerant Brahim Choukri, chef-beenhouwer Ludo Depeuter en hun 29 medewerkers klaar om de klanten opnieuw te verwelkomen in de vernieuwde Colruyt Mortsel.

Voor meer info kan u contact opnemen met:

  • Eric Geysen (regiomanager) op 02 345 2345
  • Silja Decock (persverantwoordelijke van Colruyt Group) op 0473 92 45 10

Praktische info:

Colruyt Mortsel
Drabstraat 172
2640 Mortsel

Openingsuren:
ma - za:    8.30 - 20 u.
vr:        8.30 - 21 u.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top