Onze eigen merken

Bij Colruyt vind je een uitgebreid gamma aan producten van onze huismerken. Zoek je basisproducten voor de laagste prijs, dan kan je vertrouwen op Everyday. Voor Boni Selection, het thuismerk van Colruyt Group, selecteren onze aankopers zorgvuldig producten met een meerwaarde. En Graindor biedt je tal van heerlijke koffies. Bij niet-voeding vind je de ecologische school- en bureauspullen van Kangourou.

Optimale samenstelling

Onze kwaliteitsverantwoordelijken en voedingsdeskundigen nemen alle producten van onze eigen merken onder de loep. Ze beoordelen de hoeveelheid eiwitten, vetten, suikers, vezels, zout … En waar mogelijk verbeteren wij dan de samenstelling. Zo bevat onze tagliatelle carbonara nu 6 % minder vet en 10 % minder verzadigde vetten.

Smaaktesten bij ons en bij jouw thuis

Getest en goedgekeurd

Natuurlijk moet ook de smaak optimaal blijven. In smaakpanels laten we dan ook klanten en medewerkers onze producten beoordelen. Dit kan zowel in ons proefatelier als thuis in de gezinssituatie. Niet-voedingsproducten, zoals wasmiddelen, testen we enkel bij gezinnen thuis. Alleen producten die goed bevonden zijn, komen in de rekken.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top