Broccolimousse met Ganda-ham

6 glazen
minder dan 30 min.
Pottenkijken (pag. 9)
Broccolimousse met Ganda-ham
Ingrediënten
  • 3 sneden Ganda-ham
  • 0.5 broccoli
  • 3 eetl. room
  • 0.5 L groentebouillon (1 blokje opgelost in 1/2 L heet water)
  • peper en zout

Voedingswaarde per persoon

Energie
46 kcal
Vetten
3 g
Verzadigde vetzuren
/ g
Koolhydraten
0.9 g
Suikers
/ g
Vezels: 
/ g
Eiwitten
3.7 g
Zout
/ g
Bereiding
20 min.
1. Verdeel de broccoli in roosjes en kook 10 min. in de groentebouillon. Giet af en laat licht afkoelen.
2. Mix de broccoliroosjes met de room en kruid met peper en zout. Verdeel de mousse over 6 glaasjes.
3. Snij de ham in reepjes en prik 1 of 2 reepjes in accordeonvorm op een cocktailprikker. Zet ze in de mousse.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top