Bruschetta classica

Bruschetta classica
Ingrediënten
  • 3 tomaten
  • 4 takjes basilicum (vers)
  • 1 teentje knoflook
  • 250 g mozzarella van buffelmelk
  • 4 sneden bruin brood (Zweeds)
  • 1 eetl. olijfolie
  • zwarte peper (molen)
  • grof zeezout (molen)

Voedingswaarde per persoon

Energie
148 kcal
Vetten
8.4 g
Verzadigde vetzuren
/ g
Koolhydraten
9.2 g
Suikers
/ g
Vezels: 
/ g
Eiwitten
8.9 g
Zout
/ g
Bereiding
15 min.
1 Rooster het brood in een broodrooster of leg het 8 min. in een op 180 °C voorverwarmde oven. Snij elk sneetje in 2.
2 Verwijder ondertussen de pitjes uit de tomaten en snij in kleine blokjes.
3 Scheur de mozzarella en de basilicumblaadjes in kleinere stukken.
4 Wrijf 1 kant van de sneetjes brood in met het gepelde en in 2 gesneden teentje knofl ook. Verdeel er de tomatenblokjes over en plet lichtjes met een vork. Verdeel er de mozzarella en het basilicum over en kruid met zwarte peper en grof zeezout. Besprenkel met de olijfolie.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top