Bruschetta met zachte geitenkaas

12 hapjes
minder dan 30 min.
Kaas & wijn dubbel genieten (pag. 27)
Bruschetta met zachte geitenkaas
Ingrediënten
  • 1 voorgebakken stokbroodje
  • 3 eetl. pijnboompitten
  • 2 pruimtomaten (prunella)
  • 100 g geitenkaas (Damse Mokke)
  • tijm (gedroogd)
  • balsamicocrème

Voedingswaarde per persoon

Energie
82 kcal
Vetten
4.3 g
Verzadigde vetzuren
/ g
Koolhydraten
6.8 g
Suikers
/ g
Vezels: 
/ g
Eiwitten
3.2 g
Zout
/ g
Bereiding
30 min.
1 Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak een voorgebakken stokbroodje af in de voorverwarmde oven en laat afkoelen. Snij het in 12 gelijke sneetjes.
2 Rooster ondertussen 3 eetl. pijnboompitten goudbruin
in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
3 Snij 2 pruimtomaten (prunella) in 12 schijfjes en snij 100 g Damse Mokke geitenkaas in 12 sneetjes.
4 Leg op elk sneetje brood een schijfje tomaat, wat geroosterde pijnboompitten en een sneetje kaas. Bestrooi met wat gedroogde tijm en zet ± 10 min. in de
voorverwarmde oven tot de kaas lichtjes gesmolten is.
Werk af met een streepje balsamicocrème.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top