Carpaccio van koolrabi met walnotenpesto

4 personen
minder dan 30 min.
Smakelijk ! 5 (pag. 28)
Carpaccio van koolrabi met walnotenpesto
Ingrediënten
  • 2 koolrabi's
  • 40 g veldsla
  • 40 g rucola
  • 1 onbehandelde citroen (bio)
  • 0.33 blok parmezaan (blok)
  • 50 g walnootpitten
  • 6 eetl. olijfolie
  • zwarte peper (molen)
  • grof zeezout (molen)

Voedingswaarde per persoon

Energie
273 kcal
Vetten
25.6 g
Verzadigde vetzuren
/ g
Koolhydraten
3.8 g
Suikers
/ g
Vezels: 
/ g
Eiwitten
6.6 g
Zout
/ g
Voorbereiding
(10 min.)
- Schil de koolrabi’s en snij in flinterdunne schijfjes.
- Rasp de schil van de citroen.
- Rasp de parmezaan (u hebt 3 eetl. nodig).
Bereiding
10 min.
Mix de walnoten (hou er een paar apart voor de afwerking) samen met de rucola, de citroenzeste, de geraspte parmezaan en de olijfolie tot een glad mengsel. Kruid naar smaak met peper en zout uit de molen.
Afwerking
Leg de schijfjes koolrabi op de borden en besprenkel met de walnotenpesto. Werk af met de veldsla en walnotenstukjes. Schraap er wat krullen parmezaan over en kruid met wat versgemalen zwarte peper en een snuifje zeezout.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top