Cava-cocktail

8 personen
minder dan 30 min.
Barbecuegids 2013 (pag. 12)
Cava-cocktail
Ingrediënten
  • 75 cl cava
  • 15 cl triple-sec
  • 0.5 L multivruchtensap
  • 3 sinaasappelen

Voedingswaarde per persoon

Energie
/ kcal
Vetten
/ g
Verzadigde vetzuren
/ g
Koolhydraten
/ g
Suikers
/ g
Vezels: 
/ g
Eiwitten
/ g
Zout
/ g
Bereiding
5 min. + 1 à 2 u. in de koelkast
1. Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees. Snij de partjes van tussen de vliesjes en snij ze middendoor. Doe dit boven een kom en vang het sap op.
2. Meng het sap van de sinaasappelen met het multivruchtensap en de triple-sec. Voeg de sinaasappelpartjes toe en laat 1 à 2 u. trekken in de koelkast.
3. Vul 8 champagneglazen voor de helft met de sinaasappelpartjes en wat sap. Giet er vlak voor het opdienen de goed gekoelde cava bij.
Tip
Zorg dat alle ingrediënten goed gekoeld zijn voor u deze cocktail maakt.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top