Feta-dipsaus met Italiaanse toets

4 personen
minder dan 30 min.
Feta-dipsaus met Italiaanse toets
Ingrediënten
  • 200 g feta (blok)
  • 5 kerstomaten
  • 3 takjes oregano (vers)
  • 1 teentje knoflook
  • 8 gedroogde tomaten (versmarkt)
  • 3 eetl. olijfolie
  • zwarte peper (molen)
  • zout

Voedingswaarde per persoon

Energie
228 kcal
Vetten
20.8 g
Verzadigde vetzuren
/ g
Koolhydraten
2.2 g
Suikers
/ g
Vezels: 
/ g
Eiwitten
8.2 g
Zout
/ g
Bereiding
10 min.
1 Rits de blaadjes van de oregano.
2 Mix de feta met de oreganoblaadjes en alle andere ingrediënten tot een gladde pasta. Kruid met peper en zout. Voeg eventueel een scheutje water toe om de dipsaus smeuïger te maken.
Afwerking
Serveer met grissini (Italiaanse soepstengels), stukjes stokbrood, tortillachips of blaadjes Romeinse slaharten.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top