Fetarolletjes met muntsaus

Fetarolletjes met muntsaus
Ingrediënten
  • 200 g verse spinazie
  • 0.5 limoen (het sap van)
  • 3 takjes munt (vers)
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 vellen filodeeg (versmarkt)
  • 170 g Griekse yoghurt
  • 100 g feta (blok)
  • 2 eetl. olijfolie
  • nootmuskaat
  • peper en zout

Voedingswaarde per persoon

Energie
63 kcal
Vetten
4.3 g
Verzadigde vetzuren
/ g
Koolhydraten
3.6 g
Suikers
/ g
Vezels: 
/ g
Eiwitten
2.2 g
Zout
/ g
Bereiding
35 min.
1 Snipper de rode ui en het knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en het knoflook 2 min.
2 Voeg de spinazieblaadjes toe en laat slinken. Kruid met nootmuskaat, peper en zout. Giet af en laat goed uitlekken.
3 Prak de feta fijn met een vork. Snij intussen de vellen filodeeg in 4 gelijke repen. Verdeel wat spinazie over elke reep en bestrooi met feta. Rol elke reep strak op. Rol de zijkanten 1/2 cm naar binnen, zodat de vulling er niet uit kan.
4 Bak de rolletjes 4 à 5 min. goudbruin in de friteuse op 175 °C.
5 Snipper intussen de munt fijn. Meng samen met het limoensap onder de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top