Fris yoghurtsausje

4 personen
minder dan 30 min.
1.15
Fris yoghurtsausje
Ingrediënten
  • 2 tomaten
  • 0.5 komkommer
  • 10 blaadjes munt (vers)
  • 0.5 plantje koriander
  • 250 g Griekse yoghurt
  • peper en zout

Voedingswaarde per persoon

Energie
86 kcal
Vetten
6.2 g
Verzadigde vetzuren
/ g
Koolhydraten
4.1 g
Suikers
/ g
Vezels: 
/ g
Eiwitten
3.3 g
Zout
/ g
Bereiding
15 min.
1. Schil de komkommer en verwijder de pitten. Snij in blokjes van 1/2 cm.
2. Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u ze 10 sec. onderdompelt in kokend water). Verwijder de pitten en snij in stukjes.
3. Snipper de munt en de koriander fijn.
4. Roer de fijngesnipperde munt en koriander onder de Griekse yoghurt. Meng er ook de blokjes komkommer en tomaat onder en kruid met peper en zout.
Tip
Lekker bij gegrild gevogelte of als dipsausje bij kippenpilons of worst (in stukjes gesneden).

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top