Fruitbrochette met chocoladefantasie

12 brochettes
minder dan 30 min.
Fruitbrochette met chocoladefantasie
Ingrediënten
  • 0.5 meloen (galia)
  • 0.5 ananas
  • 250 g aardbeien
  • 100 g pitloze blauwe druiven
  • 50 g pure chocolade
  • 50 g witte chocolade
  • regenboogfantasie

Voedingswaarde per persoon

Energie
90 kcal
Vetten
2.7 g
Verzadigde vetzuren
/ g
Koolhydraten
15.2 g
Suikers
/ g
Vezels: 
/ g
Eiwitten
1.1 g
Zout
/ g
Bereiding
30 min
1. Lepel bolletjes uit de halve meloen met een meloenlepel.
2. Snij de halve ananas in 2 en verdeel in blokjes van 2 bij 2 cm.
3. Vraag aan mama of papa om de beide chocoladesoorten apart te smelten au bain-marie (plaats daarvoor een kom in een kookpot met heet water).
4. Dep de fruitsoorten voor de helft in chocolade. Bij de ene soort fruit gebruikt u witte chocolade, bij de andere pure chocolade.
5. Haal door de regenboogfantasie en steek op spiesen. Laat zo afkoelen in de koelkast tot de chocolade gestold is.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top