Gespikkelde mini-eitjes op een stokje

Gespikkelde mini-eitjes op een stokje
Ingrediënten
  • 180 g chiffonade van coppa met peper (charcuterie)
  • 9 kerstomaten
  • 18 blaadjes basilicum
  • 18 halfgedroogde kerstomaten in olie (versmarkt)
  • 18 kwarteleieren
  • 1 koffiel. Provençaalse kruiden
  • 0.5 koffiel. grof zeezout

Voedingswaarde per persoon

Energie
82 kcal
Vetten
5.9 g
Verzadigde vetzuren
0.8 g
Koolhydraten
0.6 g
Suikers
0.4 g
Vezels: 
0.3 g
Eiwitten
6.4 g
Zout
0.7 g
Bereiding
30 min.
1 Zet je hulpkok maar meteen aan het werk. Hij/zij mag de kwarteleitjes 3 min. koken in kokend water en daarna afgieten. Spoel onder koud water.
2 Jij mag nu elk sneetje coppa in de vorm van een accordeon vouwen. Snij ook de kerstomaten in 2. Laat de halfgedroogde kerstomaten uitlekken in een zeef.
3 Meng de Provençaalse kruiden en het zeezout in een diep bord.
4 Pel de afgekoelde kwarteleitjes. Rol ze daarna een voor een door de kruiden.
5 Steek 1 blaadje basilicum, een halve kerstomaat, 1 kwartelei, 1 gedroogde kerstomaat en 1 accordeon van coppa op een prikker. Maak zo 18 brochetjes.

Blijf op de hoogte

Rode Prijzen, talrijke kortingen en inspiratie, ook in je mailbox.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

My Colruyt app

Onze app om je boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden.

Download de app

Vragen?

We helpen je graag verder met al je vragen, suggesties of klachten.

Geef het snel door

Partner services

back to top